Rogalik blog kulinarny
  • Śniadania
    • Do chleba Granole i owsianki Jajka Kanapki
      Do chleba

      Pasztet z soczewicy

      26 września 201827 września 2018

      Do chleba

      Prosty dżem truskawkowy z chia

      16 lipca 20175 marca 2018

      Do chleba

      Pasta z łososia

      11 kwietnia 201715 maja 2019

      Do chleba

      Pasta z pasternaku i czosnku

      27 marca 20176 marca 2018

      Do chleba

      Wegańskie paszteciki ze śliwką

      18 stycznia 20176 marca 2018

      Do chleba

      Krem korzenny z miodem

      7 października 201521 stycznia 2019

      Do chleba

      Dżem dyniowy z wanilią

      13 października 201419 marca 2018

      Do chleba

      Pasta jajeczna z awokado i twarożkiem

      19 marca 201423 marca 2018

      Granole i owsianki

      Mus z persymony z granolą i jogurtem

      16 grudnia 201727 września 2018

      Granole i owsianki

      Granola korzenno-dyniowa

      11 grudnia 20172 października 2018

      Granole i owsianki

      Nocna owsianka z makiem

      30 listopada 20174 marca 2018

      Granole i owsianki

      Bananowa granola z orzechami

      3 kwietnia 201728 listopada 2018

      Granole i owsianki

      Domowa granola orzechowa z miodem

      28 września 20166 marca 2018

      Jajka

      Pieczone ziemniaki z sałatką jajeczną

      11 stycznia 201827 września 2018

      Jajka

      Tortilla hiszpańska z boczniakami

      31 marca 20167 marca 2018

      Jajka

      Gniazdka z jajek

      13 marca 20167 marca 2018

      Jajka

      Jajka faszerowane serem pleśniowym

      4 lutego 20157 marca 2018

      Jajka

      Jajeczne wrapy śniadaniowe

      17 sierpnia 20142 października 2019

      Jajka

      Wytrawne muffinki z fetą i suszonymi pomidorami

      3 czerwca 201422 marca 2018

      Jajka

      Jajka faszerowane pieczarkami

      13 kwietnia 201422 marca 2018

      Jajka

      Jajka faszerowane z bazylią

      16 marca 201423 marca 2018

      Kanapki

      Kanapka z grillowanym halloumi

      27 września 2018

      Kanapki

      Burger z portobello i pikantnym majonezem

      17 października 20172 października 2019

      Kanapki

      Kanapka z grillowanym halloumi

      9 sierpnia 20175 marca 2018

      Kanapki

      Grzanki z gruszką i serem pleśniowym

      9 września 20157 marca 2018

      Kanapki

      Grzanki czosnkowe

      27 stycznia 20125 kwietnia 2018

  • Obiady
    • Grzyby Jednogarnkowe Kasze Makarony Mięso i ryby Naleśniki, placki Pierogi, kluski Przetwory Ryż Sałatki Sosy Zupy
      Grzyby

      Smażony pęczak z boczniakami

      25 kwietnia 20188 września 2018

      Grzyby

      Sałatka z portobello i pak choi

      8 listopada 20174 marca 2018

      Grzyby

      Burger z portobello i pikantnym majonezem

      17 października 20172 października 2019

      Grzyby

      Tortilla hiszpańska z boczniakami

      31 marca 20167 marca 2018

      Grzyby

      Łosoś z brokułami i smardzami

      30 stycznia 201425 marca 2018

      Grzyby

      Wegetariańskie burgery

      24 listopada 201228 marca 2018

      Grzyby

      Wytrawna tarta z boczniakami

      26 lipca 20123 kwietnia 2018

      Grzyby

      Stroganow według Jamiego Olivera

      9 lutego 20125 kwietnia 2018

      Jednogarnkowe

      Szybkie placuszki z purée ziemniaczanego

      2 października 2018

      Jednogarnkowe

      Pieczony kalafior, ziemniaki i ciecierzyca z winegretem

      22 czerwca 20188 września 2018

      Jednogarnkowe

      Smażony pęczak z boczniakami

      25 kwietnia 20188 września 2018

      Jednogarnkowe

      Orzo z pomidorkami i mozzarellą

      22 kwietnia 20181 kwietnia 2019

      Jednogarnkowe

      Zapiekane tortellini

      7 listopada 20174 marca 2018

      Jednogarnkowe

      Zapiekane ziemniaki z parmezanem

      4 lutego 20176 marca 2018

      Jednogarnkowe

      Gulasz z białej fasoli

      31 października 20166 marca 2018

      Jednogarnkowe

      Tortilla hiszpańska z boczniakami

      31 marca 20167 marca 2018

      Kasze

      Smażony pęczak z boczniakami

      25 kwietnia 20188 września 2018

      Kasze

      Kotlety z kaszy gryczanej

      23 lipca 20175 marca 2018

      Kasze

      Kotlety jajeczne z kaszą jaglaną

      1 kwietnia 20176 marca 2018

      Kasze

      Wegańskie paszteciki ze śliwką

      18 stycznia 20176 marca 2018

      Kasze

      Brownie z kaszy jaglanej

      13 września 20162 października 2018

      Kasze

      Bakłażan faszerowany kaszą jaglaną

      2 września 201628 listopada 2018

      Kasze

      Papryka faszerowana kaszą jaglaną

      19 stycznia 20167 marca 2018

      Kasze

      Sos pomidorowy z ciecierzycą

      14 stycznia 20167 marca 2018

      Makarony

      Orzo z pomidorkami i mozzarellą

      22 kwietnia 20181 kwietnia 2019

      Makarony

      Zapiekane tortellini

      7 listopada 20174 marca 2018

      Makarony

      Wegetariańskie spaghetti bolognese

      10 listopada 20166 marca 2018

      Makarony

      Makaron soba z sezamem

      15 kwietnia 20167 marca 2018

      Makarony

      Pad Thai z tofu

      3 lutego 20167 marca 2018

      Makarony

      Makaron z dynią i sosem cebulowym

      25 października 201419 marca 2018

      Makarony

      Makaron z wątróbką i kremowym sosem

      28 maja 201422 marca 2018

      Makarony

      Makaron po tajsku z kurczakiem i kiełkami

      15 maja 201422 marca 2018

      Mięso i ryby

      Papryka faszerowana kaszą jaglaną

      19 stycznia 20167 marca 2018

      Mięso i ryby

      Pulpety z indyka z kaszą

      15 grudnia 20157 marca 2018

      Mięso i ryby

      Pieczony kurczak z cukinią

      15 kwietnia 20157 marca 2018

      Mięso i ryby

      Zupa krem z kurczakiem i selerem

      14 kwietnia 20157 marca 2018

      Mięso i ryby

      Zupa chrzanowa z wędzonym łososiem

      29 marca 20157 marca 2018

      Mięso i ryby

      Śledzie w cytrynach

      20 stycznia 20158 marca 2018

      Mięso i ryby

      Grillowany kurczak w cytrynowym sosie

      23 lipca 201419 marca 2018

      Mięso i ryby

      Pieczone pomidory z tuńczykiem

      11 czerwca 201420 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Szybkie placuszki z purée ziemniaczanego

      2 października 2018

      Naleśniki, placki

      Pieczone placki ziemniaczane

      29 listopada 20177 kwietnia 2020

      Naleśniki, placki

      Pieczone placuszki z cukinii

      6 września 20174 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Warzywne kotlety z kapusty kiszonej

      4 września 20174 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Ekstra puszyste placuszki z borówkami

      4 sierpnia 20175 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Kotlety z kaszy gryczanej

      23 lipca 20175 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Wegańskie gofry dyniowe

      1 grudnia 20166 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Bezglutenowe naleśniki jaglane

      16 czerwca 20167 marca 2018

      Pierogi, kluski

      Fioletowe kluski ziemniaczane

      7 listopada 2018

      Pierogi, kluski

      Pierogi z ziemniakami i cheddarem

      11 maja 20188 września 2018

      Pierogi, kluski

      Razowe leniwe pierogi

      23 września 201326 marca 2018

      Pierogi, kluski

      Kopytka z bazyliową nutą

      7 września 20116 kwietnia 2018

      Pierogi, kluski

      Serowe knedle ze śliwkami

      10 czerwca 201111 kwietnia 2018

      Przetwory

      Domowa bulionetka warzywna

      17 sierpnia 201727 września 2018

      Przetwory

      Prosty dżem truskawkowy z chia

      16 lipca 20175 marca 2018

      Przetwory

      Krem korzenny z miodem

      7 października 201521 stycznia 2019

      Przetwory

      Domowy ketchup z cukinii

      12 września 20157 marca 2018

      Przetwory

      Dżem dyniowy z wanilią

      13 października 201419 marca 2018

      Przetwory

      Domowy sok porzeczkowy z owocami

      20 lipca 201419 marca 2018

      Przetwory

      Majowy miodek z mniszka lekarskiego

      28 kwietnia 20125 kwietnia 2018

      Przetwory

      Marmolada z pigwy

      29 października 20116 kwietnia 2018

      Ryż

      Kremowe risotto z cukinią

      23 czerwca 20167 marca 2018

      Ryż

      Paella z krewetkami

      16 stycznia 201326 marca 2018

      Ryż

      Pikantny sos z curry

      16 czerwca 20123 kwietnia 2018

      Ryż

      Risotto z krewetkami i pomarańczą

      1 marca 20125 kwietnia 2018

      Ryż

      Stroganow według Jamiego Olivera

      9 lutego 20125 kwietnia 2018

      Ryż

      Risotto z szafranem

      25 stycznia 20125 kwietnia 2018

      Ryż

      Risotto ze szpinakiem

      8 stycznia 20125 kwietnia 2018

      Ryż

      Kurczak duszony w sosie paprykowym

      1 listopada 20116 kwietnia 2018

      Sałatki

      Sałatka Caprese w słoiku

      31 lipca 20188 września 2018

      Sałatki

      Pieczone ziemniaki z sałatką jajeczną

      11 stycznia 201827 września 2018

      Sałatki

      Kapusta z grzybami

      16 grudnia 201721 stycznia 2019

      Sałatki

      Wigilijna kapusta z grochem

      26 listopada 20174 marca 2018

      Sałatki

      Sałatka z portobello i pak choi

      8 listopada 20174 marca 2018

      Sałatki

      Sałatka z jabłkami i szpinakiem

      18 października 20174 marca 2018

      Sałatki

      Kalafiornica – jajecznica z kalafiora

      5 września 20174 marca 2018

      Sałatki

      Spaghetti z cukinii z sosem pomidorowym

      3 września 20175 marca 2018

      Sosy

      Zielone szparagi i sos holenderski

      24 maja 20176 marca 2018

      Sosy

      Sos pieczeniowy bez mięsa

      14 marca 201710 grudnia 2018

      Sosy

      Pesto z rukoli

      14 maja 20167 marca 2018

      Sosy

      Domowy ketchup z cukinii

      12 września 20157 marca 2018

      Sosy

      Pikantny sos z curry

      16 czerwca 20123 kwietnia 2018

      Sosy

      Sos pomidorowy z kiszonymi ogórkami

      18 października 20116 kwietnia 2018

      Zupy

      Rozgrzewająca zupa krem z dyni piżmowej

      12 stycznia 20187 kwietnia 2020

      Zupy

      Zupa krem z brukselki

      21 grudnia 201727 września 2018

      Zupy

      Brokułowa zupa krem

      25 października 20174 marca 2018

      Zupy

      Zupa z pieczonej cukinii

      5 września 20174 marca 2018

      Zupy

      Zupa kalafiorowa

      4 września 20174 marca 2018

      Zupy

      Zupa krem z pieczonej papryki

      3 września 20174 marca 2018

      Zupy

      Domowa bulionetka warzywna

      17 sierpnia 201727 września 2018

      Zupy

      Gazpacho czyli hiszpański chłodnik

      3 sierpnia 20175 marca 2018

  • Wege
    • Wegańskie Wegetariańskie
      Wegańskie

      Pieczony kalafior, ziemniaki i ciecierzyca z winegretem

      22 czerwca 20188 września 2018

      Wegańskie

      Rozgrzewająca zupa krem z dyni piżmowej

      12 stycznia 20187 kwietnia 2020

      Wegańskie

      Granola korzenno-dyniowa

      11 grudnia 20172 października 2018

      Wegańskie

      Brokułowa zupa krem

      25 października 20174 marca 2018

      Wegańskie

      Sałatka z jabłkami i szpinakiem

      18 października 20174 marca 2018

      Wegańskie

      Pieczone placuszki z cukinii

      6 września 20174 marca 2018

      Wegańskie

      Kalafiornica – jajecznica z kalafiora

      5 września 20174 marca 2018

      Wegańskie

      Zupa z pieczonej cukinii

      5 września 20174 marca 2018

      Wegetariańskie

      Fioletowe kluski ziemniaczane

      7 listopada 2018

      Wegetariańskie

      Chlebek dyniowy jak ze Starbucksa

      3 października 20183 października 2018

      Wegetariańskie

      Szybkie placuszki z purée ziemniaczanego

      2 października 2018

      Wegetariańskie

      Kanapka z grillowanym halloumi

      27 września 2018

      Wegetariańskie

      Pasztet z soczewicy

      26 września 201827 września 2018

      Wegetariańskie

      Sałatka Caprese w słoiku

      31 lipca 20188 września 2018

      Wegetariańskie

      Tarta z dymką i kozim serem

      27 czerwca 20188 września 2018

      Wegetariańskie

      Pieczony kalafior, ziemniaki i ciecierzyca z winegretem

      22 czerwca 20188 września 2018

  • Okazje
    • Boże Narodzenie Dla dzieci Halloween Karnawał Na imprezę Post dr Dąbrowskiej Wielkanoc
      Boże Narodzenie

      Pasztet z soczewicy

      26 września 201827 września 2018

      Boże Narodzenie

      Ciastka dla Mikołaja

      20 grudnia 201710 grudnia 2018

      Boże Narodzenie

      Kapusta z grzybami

      16 grudnia 201721 stycznia 2019

      Boże Narodzenie

      Wigilijna kapusta z grochem

      26 listopada 20174 marca 2018

      Boże Narodzenie

      Ciasto leśny mech

      28 kwietnia 20176 marca 2018

      Boże Narodzenie

      Sos pieczeniowy bez mięsa

      14 marca 201710 grudnia 2018

      Boże Narodzenie

      Rafaello z kaszy jaglanej

      27 stycznia 20176 marca 2018

      Boże Narodzenie

      Wegańskie paszteciki ze śliwką

      18 stycznia 20176 marca 2018

      Dla dzieci

      Ciastka dla Mikołaja

      20 grudnia 201710 grudnia 2018

      Dla dzieci

      Prosty dżem truskawkowy z chia

      16 lipca 20175 marca 2018

      Dla dzieci

      Bezglutenowe naleśniki jaglane

      16 czerwca 20167 marca 2018

      Dla dzieci

      Egzotyczne muffinki z kiwi

      10 września 20157 marca 2018

      Dla dzieci

      Grillowany arbuz

      9 lipca 20157 marca 2018

      Dla dzieci

      Tarta z pomidorkami koktajlowymi

      12 października 201419 marca 2018

      Dla dzieci

      Jajeczne wrapy śniadaniowe

      17 sierpnia 20142 października 2019

      Dla dzieci

      Lody porzeczkowe z kaszy jaglanej

      27 lipca 201419 marca 2018

      Halloween

      Chlebek dyniowy jak ze Starbucksa

      3 października 20183 października 2018

      Halloween

      Sernik dyniowy

      2 listopada 20174 marca 2018

      Halloween

      Bułeczki dyniowo-cynamonowe

      24 października 20174 marca 2018

      Halloween

      Wegańskie gofry dyniowe

      1 grudnia 20166 marca 2018

      Halloween

      Super kruche ciasteczka

      29 września 20166 marca 2018

      Halloween

      Dyniowe muffinki

      7 września 201419 marca 2018

      Halloween

      Babka drożdżowa z dynią

      28 października 20137 kwietnia 2020

      Halloween

      Ciasto dyniowe z nutellą

      20 października 201228 marca 2018

      Karnawał

      Pączki na serku homogenizowanym

      22 lutego 20171 kwietnia 2019

      Karnawał

      Chlebek cynamonowy do odrywania

      24 stycznia 20171 kwietnia 2019

      Karnawał

      Śledzie w cytrynach

      20 stycznia 20158 marca 2018

      Karnawał

      Karnawałowe rozetki

      15 stycznia 20158 marca 2018

      Karnawał

      Ekspresowy piernik ze śliwkami

      2 stycznia 20158 marca 2018

      Karnawał

      Wytrawne muffinki z fetą i suszonymi pomidorami

      3 czerwca 201422 marca 2018

      Karnawał

      Kruche ciasteczka ze słonecznikiem

      13 stycznia 201425 marca 2018

      Karnawał

      Ciasto pomarańczowo-czekoladowe

      22 grudnia 201325 marca 2018

      Na imprezę

      Kanapka z grillowanym halloumi

      27 września 2018

      Na imprezę

      Pieczone ziemniaki z sałatką jajeczną

      11 stycznia 201827 września 2018

      Na imprezę

      Burger z portobello i pikantnym majonezem

      17 października 20172 października 2019

      Na imprezę

      Kanapka z grillowanym halloumi

      9 sierpnia 20175 marca 2018

      Na imprezę

      Proste ciastka z brzoskwiniami

      20 lipca 20175 marca 2018

      Na imprezę

      Krakersy z sezamem

      9 maja 20176 marca 2018

      Na imprezę

      Ciasto leśny mech

      28 kwietnia 20176 marca 2018

      Na imprezę

      Pasta z łososia

      11 kwietnia 201715 maja 2019

      Post dr Dąbrowskiej

      Pieczone placuszki z cukinii

      6 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Kalafiornica – jajecznica z kalafiora

      5 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Zupa z pieczonej cukinii

      5 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Warzywne kotlety z kapusty kiszonej

      4 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Zupa kalafiorowa

      4 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Zupa krem z pieczonej papryki

      3 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Spaghetti z cukinii z sosem pomidorowym

      3 września 20175 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Domowa bulionetka warzywna

      17 sierpnia 201727 września 2018

      Wielkanoc

      Pasztet z soczewicy

      26 września 201827 września 2018

      Wielkanoc

      Ciasto leśny mech

      28 kwietnia 20176 marca 2018

      Wielkanoc

      Babeczki z kokosem

      12 kwietnia 20176 marca 2018

      Wielkanoc

      Pasta z łososia

      11 kwietnia 201715 maja 2019

      Wielkanoc

      Babka cytrynowa

      8 kwietnia 20176 marca 2018

      Wielkanoc

      Sos pieczeniowy bez mięsa

      14 marca 201710 grudnia 2018

      Wielkanoc

      Rafaello z kaszy jaglanej

      27 stycznia 20176 marca 2018

      Wielkanoc

      Wegańskie paszteciki ze śliwką

      18 stycznia 20176 marca 2018

  • Wypieki
    • Ciasta Ciasteczka Ciasto francuskie Muffinki Pieczywo Pizza
      Ciasta

      Chlebek dyniowy jak ze Starbucksa

      3 października 20183 października 2018

      Ciasta

      Odwrócone ciasto z persymoną (kaki)

      22 stycznia 201827 września 2018

      Ciasta

      Sernik dyniowy

      2 listopada 20174 marca 2018

      Ciasta

      Proste ciasto z rabarbarem

      4 czerwca 20172 października 2019

      Ciasta

      Ciasto leśny mech

      28 kwietnia 20176 marca 2018

      Ciasta

      Babeczki z kokosem

      12 kwietnia 20176 marca 2018

      Ciasta

      Babka cytrynowa

      8 kwietnia 20176 marca 2018

      Ciasta

      Rafaello z kaszy jaglanej

      27 stycznia 20176 marca 2018

      Ciasteczka

      Ciastka dla Mikołaja

      20 grudnia 201710 grudnia 2018

      Ciasteczka

      Bułeczki dyniowo-cynamonowe

      24 października 20174 marca 2018

      Ciasteczka

      Proste ciastka z brzoskwiniami

      20 lipca 20175 marca 2018

      Ciasteczka

      Krakersy z sezamem

      9 maja 20176 marca 2018

      Ciasteczka

      Pączki na serku homogenizowanym

      22 lutego 20171 kwietnia 2019

      Ciasteczka

      Ciasteczka cynamonowe

      15 grudnia 20166 marca 2018

      Ciasteczka

      Kruche ciasteczka z makiem

      1 listopada 20166 marca 2018

      Ciasteczka

      Super kruche ciasteczka

      29 września 20166 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Tarta z dymką i kozim serem

      27 czerwca 20188 września 2018

      Ciasto francuskie

      Proste ciastka z brzoskwiniami

      20 lipca 20175 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Tarta z pomidorkami koktajlowymi

      12 października 201419 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Maliny, ser i czekolada w cieście francuskim –…

      6 lipca 201419 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Jajka z łososiem w cieście francuskim

      16 kwietnia 201422 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Tarta tatin czekoladowo-bananowa

      23 lutego 201425 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Palmiery piernikowe

      14 grudnia 201325 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Mini tarty z twarożkiem i rabarbarem

      1 sierpnia 201326 marca 2018

      Muffinki

      Muffinki bez jajek i mleka

      6 czerwca 20167 marca 2018

      Muffinki

      Najprostsze muffinki z owocami

      10 listopada 20157 marca 2018

      Muffinki

      Muffinki z borówkami i ricottą

      4 listopada 201510 grudnia 2018

      Muffinki

      Muffinki migdałowe z figami

      9 października 20157 marca 2018

      Muffinki

      Muffinki migdałowe z orzechami

      15 września 20157 marca 2018

      Muffinki

      Egzotyczne muffinki z kiwi

      10 września 20157 marca 2018

      Muffinki

      Dyniowe muffinki

      7 września 201419 marca 2018

      Muffinki

      Wytrawne muffinki z fetą i suszonymi pomidorami

      3 czerwca 201422 marca 2018

      Pieczywo

      Czosnkowy chlebek do odrywania

      9 grudnia 20174 marca 2018

      Pieczywo

      Bułeczki dyniowo-cynamonowe

      24 października 20174 marca 2018

      Pieczywo

      Kanapka z grillowanym halloumi

      9 sierpnia 20175 marca 2018

      Pieczywo

      Rogaliki drożdżowe na maślance

      31 stycznia 20176 marca 2018

      Pieczywo

      Chlebek cynamonowy do odrywania

      24 stycznia 20171 kwietnia 2019

      Pieczywo

      Najprostszy chleb bez zakwasu

      18 września 20157 marca 2018

      Pieczywo

      Chlebki low carb

      17 kwietnia 20157 marca 2018

      Pieczywo

      Chleb low carb z jagodami Goji

      9 maja 201422 marca 2018

      Pizza

      Pizzetki na polencie

      28 marca 201422 marca 2018

      Pizza

      Pizza na razowym cieście

      17 lipca 201326 marca 2018

      Pizza

      Pizza ze szparagami, cukinią i białym sosem

      26 czerwca 201326 marca 2018

      Pizza

      Serowa uczta

      11 lipca 20126 lutego 2018

      Pizza

      „Pizza” na podpłomyku

      2 lipca 20123 kwietnia 2018

  • Słodkości
    • Desery Lody Napoje
      Desery

      Smażone plantany

      1 maja 20188 września 2018

      Desery

      Mus z persymony z granolą i jogurtem

      16 grudnia 201727 września 2018

      Desery

      Granita z zielonej herbaty i limonek

      29 czerwca 20175 marca 2018

      Desery

      Koktajl zielona ambrozja

      7 czerwca 20175 marca 2018

      Desery

      Rafaello z kaszy jaglanej

      27 stycznia 20176 marca 2018

      Desery

      Brownie z kaszy jaglanej

      13 września 20162 października 2018

      Desery

      Truskawkowa granita z chia

      28 czerwca 20167 marca 2018

      Desery

      Egzotyczny deser z chia i owocami

      16 lutego 20167 marca 2018

      Lody

      Granita z zielonej herbaty i limonek

      29 czerwca 20175 marca 2018

      Lody

      Truskawkowa granita z chia

      28 czerwca 20167 marca 2018

      Lody

      Domowe lody rabarbarowe

      15 czerwca 20167 marca 2018

      Lody

      Lody porzeczkowe z kaszy jaglanej

      27 lipca 201419 marca 2018

      Lody

      Niskokaloryczne lody z kiwi

      3 lipca 201326 marca 2018

      Lody

      Cytrynowe lody na maślance

      9 maja 201326 marca 2018

      Lody

      Lody kawowe

      2 maja 201326 marca 2018

      Lody

      Lody kokosowe z ananasem

      11 kwietnia 201326 marca 2018

      Napoje

      Koktajl zielona ambrozja

      7 czerwca 20175 marca 2018

      Napoje

      Mleko owsiane

      6 marca 20176 marca 2018

      Napoje

      Nalewka z pigwy

      15 grudnia 20148 marca 2018

      Napoje

      Domowy sok porzeczkowy z owocami

      20 lipca 201419 marca 2018

      Napoje

      Koktajl truskawkowy na zsiadłym mleku

      14 czerwca 201420 marca 2018

      Napoje

      Grzaniec z pomarańczą

      20 grudnia 201325 marca 2018

      Napoje

      Kruszon owocowy

      24 czerwca 201326 marca 2018

      Napoje

      Koktajl owocowy

      10 maja 201326 marca 2018

  • Lifestyle
    • Testy i recenzje
    • Książki kulinarne
    • Konkursy
  • Kontakt
    • O Rogaliku
    • Reklama
    • Kontakt

Rogalik blog kulinarny

blog kulinarny

  • Śniadania
    • Do chleba Granole i owsianki Jajka Kanapki
      Do chleba

      Pasztet z soczewicy

      26 września 201827 września 2018

      Do chleba

      Prosty dżem truskawkowy z chia

      16 lipca 20175 marca 2018

      Do chleba

      Pasta z łososia

      11 kwietnia 201715 maja 2019

      Do chleba

      Pasta z pasternaku i czosnku

      27 marca 20176 marca 2018

      Do chleba

      Wegańskie paszteciki ze śliwką

      18 stycznia 20176 marca 2018

      Do chleba

      Krem korzenny z miodem

      7 października 201521 stycznia 2019

      Do chleba

      Dżem dyniowy z wanilią

      13 października 201419 marca 2018

      Do chleba

      Pasta jajeczna z awokado i twarożkiem

      19 marca 201423 marca 2018

      Granole i owsianki

      Mus z persymony z granolą i jogurtem

      16 grudnia 201727 września 2018

      Granole i owsianki

      Granola korzenno-dyniowa

      11 grudnia 20172 października 2018

      Granole i owsianki

      Nocna owsianka z makiem

      30 listopada 20174 marca 2018

      Granole i owsianki

      Bananowa granola z orzechami

      3 kwietnia 201728 listopada 2018

      Granole i owsianki

      Domowa granola orzechowa z miodem

      28 września 20166 marca 2018

      Jajka

      Pieczone ziemniaki z sałatką jajeczną

      11 stycznia 201827 września 2018

      Jajka

      Tortilla hiszpańska z boczniakami

      31 marca 20167 marca 2018

      Jajka

      Gniazdka z jajek

      13 marca 20167 marca 2018

      Jajka

      Jajka faszerowane serem pleśniowym

      4 lutego 20157 marca 2018

      Jajka

      Jajeczne wrapy śniadaniowe

      17 sierpnia 20142 października 2019

      Jajka

      Wytrawne muffinki z fetą i suszonymi pomidorami

      3 czerwca 201422 marca 2018

      Jajka

      Jajka faszerowane pieczarkami

      13 kwietnia 201422 marca 2018

      Jajka

      Jajka faszerowane z bazylią

      16 marca 201423 marca 2018

      Kanapki

      Kanapka z grillowanym halloumi

      27 września 2018

      Kanapki

      Burger z portobello i pikantnym majonezem

      17 października 20172 października 2019

      Kanapki

      Kanapka z grillowanym halloumi

      9 sierpnia 20175 marca 2018

      Kanapki

      Grzanki z gruszką i serem pleśniowym

      9 września 20157 marca 2018

      Kanapki

      Grzanki czosnkowe

      27 stycznia 20125 kwietnia 2018

  • Obiady
    • Grzyby Jednogarnkowe Kasze Makarony Mięso i ryby Naleśniki, placki Pierogi, kluski Przetwory Ryż Sałatki Sosy Zupy
      Grzyby

      Smażony pęczak z boczniakami

      25 kwietnia 20188 września 2018

      Grzyby

      Sałatka z portobello i pak choi

      8 listopada 20174 marca 2018

      Grzyby

      Burger z portobello i pikantnym majonezem

      17 października 20172 października 2019

      Grzyby

      Tortilla hiszpańska z boczniakami

      31 marca 20167 marca 2018

      Grzyby

      Łosoś z brokułami i smardzami

      30 stycznia 201425 marca 2018

      Grzyby

      Wegetariańskie burgery

      24 listopada 201228 marca 2018

      Grzyby

      Wytrawna tarta z boczniakami

      26 lipca 20123 kwietnia 2018

      Grzyby

      Stroganow według Jamiego Olivera

      9 lutego 20125 kwietnia 2018

      Jednogarnkowe

      Szybkie placuszki z purée ziemniaczanego

      2 października 2018

      Jednogarnkowe

      Pieczony kalafior, ziemniaki i ciecierzyca z winegretem

      22 czerwca 20188 września 2018

      Jednogarnkowe

      Smażony pęczak z boczniakami

      25 kwietnia 20188 września 2018

      Jednogarnkowe

      Orzo z pomidorkami i mozzarellą

      22 kwietnia 20181 kwietnia 2019

      Jednogarnkowe

      Zapiekane tortellini

      7 listopada 20174 marca 2018

      Jednogarnkowe

      Zapiekane ziemniaki z parmezanem

      4 lutego 20176 marca 2018

      Jednogarnkowe

      Gulasz z białej fasoli

      31 października 20166 marca 2018

      Jednogarnkowe

      Tortilla hiszpańska z boczniakami

      31 marca 20167 marca 2018

      Kasze

      Smażony pęczak z boczniakami

      25 kwietnia 20188 września 2018

      Kasze

      Kotlety z kaszy gryczanej

      23 lipca 20175 marca 2018

      Kasze

      Kotlety jajeczne z kaszą jaglaną

      1 kwietnia 20176 marca 2018

      Kasze

      Wegańskie paszteciki ze śliwką

      18 stycznia 20176 marca 2018

      Kasze

      Brownie z kaszy jaglanej

      13 września 20162 października 2018

      Kasze

      Bakłażan faszerowany kaszą jaglaną

      2 września 201628 listopada 2018

      Kasze

      Papryka faszerowana kaszą jaglaną

      19 stycznia 20167 marca 2018

      Kasze

      Sos pomidorowy z ciecierzycą

      14 stycznia 20167 marca 2018

      Makarony

      Orzo z pomidorkami i mozzarellą

      22 kwietnia 20181 kwietnia 2019

      Makarony

      Zapiekane tortellini

      7 listopada 20174 marca 2018

      Makarony

      Wegetariańskie spaghetti bolognese

      10 listopada 20166 marca 2018

      Makarony

      Makaron soba z sezamem

      15 kwietnia 20167 marca 2018

      Makarony

      Pad Thai z tofu

      3 lutego 20167 marca 2018

      Makarony

      Makaron z dynią i sosem cebulowym

      25 października 201419 marca 2018

      Makarony

      Makaron z wątróbką i kremowym sosem

      28 maja 201422 marca 2018

      Makarony

      Makaron po tajsku z kurczakiem i kiełkami

      15 maja 201422 marca 2018

      Mięso i ryby

      Papryka faszerowana kaszą jaglaną

      19 stycznia 20167 marca 2018

      Mięso i ryby

      Pulpety z indyka z kaszą

      15 grudnia 20157 marca 2018

      Mięso i ryby

      Pieczony kurczak z cukinią

      15 kwietnia 20157 marca 2018

      Mięso i ryby

      Zupa krem z kurczakiem i selerem

      14 kwietnia 20157 marca 2018

      Mięso i ryby

      Zupa chrzanowa z wędzonym łososiem

      29 marca 20157 marca 2018

      Mięso i ryby

      Śledzie w cytrynach

      20 stycznia 20158 marca 2018

      Mięso i ryby

      Grillowany kurczak w cytrynowym sosie

      23 lipca 201419 marca 2018

      Mięso i ryby

      Pieczone pomidory z tuńczykiem

      11 czerwca 201420 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Szybkie placuszki z purée ziemniaczanego

      2 października 2018

      Naleśniki, placki

      Pieczone placki ziemniaczane

      29 listopada 20177 kwietnia 2020

      Naleśniki, placki

      Pieczone placuszki z cukinii

      6 września 20174 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Warzywne kotlety z kapusty kiszonej

      4 września 20174 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Ekstra puszyste placuszki z borówkami

      4 sierpnia 20175 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Kotlety z kaszy gryczanej

      23 lipca 20175 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Wegańskie gofry dyniowe

      1 grudnia 20166 marca 2018

      Naleśniki, placki

      Bezglutenowe naleśniki jaglane

      16 czerwca 20167 marca 2018

      Pierogi, kluski

      Fioletowe kluski ziemniaczane

      7 listopada 2018

      Pierogi, kluski

      Pierogi z ziemniakami i cheddarem

      11 maja 20188 września 2018

      Pierogi, kluski

      Razowe leniwe pierogi

      23 września 201326 marca 2018

      Pierogi, kluski

      Kopytka z bazyliową nutą

      7 września 20116 kwietnia 2018

      Pierogi, kluski

      Serowe knedle ze śliwkami

      10 czerwca 201111 kwietnia 2018

      Przetwory

      Domowa bulionetka warzywna

      17 sierpnia 201727 września 2018

      Przetwory

      Prosty dżem truskawkowy z chia

      16 lipca 20175 marca 2018

      Przetwory

      Krem korzenny z miodem

      7 października 201521 stycznia 2019

      Przetwory

      Domowy ketchup z cukinii

      12 września 20157 marca 2018

      Przetwory

      Dżem dyniowy z wanilią

      13 października 201419 marca 2018

      Przetwory

      Domowy sok porzeczkowy z owocami

      20 lipca 201419 marca 2018

      Przetwory

      Majowy miodek z mniszka lekarskiego

      28 kwietnia 20125 kwietnia 2018

      Przetwory

      Marmolada z pigwy

      29 października 20116 kwietnia 2018

      Ryż

      Kremowe risotto z cukinią

      23 czerwca 20167 marca 2018

      Ryż

      Paella z krewetkami

      16 stycznia 201326 marca 2018

      Ryż

      Pikantny sos z curry

      16 czerwca 20123 kwietnia 2018

      Ryż

      Risotto z krewetkami i pomarańczą

      1 marca 20125 kwietnia 2018

      Ryż

      Stroganow według Jamiego Olivera

      9 lutego 20125 kwietnia 2018

      Ryż

      Risotto z szafranem

      25 stycznia 20125 kwietnia 2018

      Ryż

      Risotto ze szpinakiem

      8 stycznia 20125 kwietnia 2018

      Ryż

      Kurczak duszony w sosie paprykowym

      1 listopada 20116 kwietnia 2018

      Sałatki

      Sałatka Caprese w słoiku

      31 lipca 20188 września 2018

      Sałatki

      Pieczone ziemniaki z sałatką jajeczną

      11 stycznia 201827 września 2018

      Sałatki

      Kapusta z grzybami

      16 grudnia 201721 stycznia 2019

      Sałatki

      Wigilijna kapusta z grochem

      26 listopada 20174 marca 2018

      Sałatki

      Sałatka z portobello i pak choi

      8 listopada 20174 marca 2018

      Sałatki

      Sałatka z jabłkami i szpinakiem

      18 października 20174 marca 2018

      Sałatki

      Kalafiornica – jajecznica z kalafiora

      5 września 20174 marca 2018

      Sałatki

      Spaghetti z cukinii z sosem pomidorowym

      3 września 20175 marca 2018

      Sosy

      Zielone szparagi i sos holenderski

      24 maja 20176 marca 2018

      Sosy

      Sos pieczeniowy bez mięsa

      14 marca 201710 grudnia 2018

      Sosy

      Pesto z rukoli

      14 maja 20167 marca 2018

      Sosy

      Domowy ketchup z cukinii

      12 września 20157 marca 2018

      Sosy

      Pikantny sos z curry

      16 czerwca 20123 kwietnia 2018

      Sosy

      Sos pomidorowy z kiszonymi ogórkami

      18 października 20116 kwietnia 2018

      Zupy

      Rozgrzewająca zupa krem z dyni piżmowej

      12 stycznia 20187 kwietnia 2020

      Zupy

      Zupa krem z brukselki

      21 grudnia 201727 września 2018

      Zupy

      Brokułowa zupa krem

      25 października 20174 marca 2018

      Zupy

      Zupa z pieczonej cukinii

      5 września 20174 marca 2018

      Zupy

      Zupa kalafiorowa

      4 września 20174 marca 2018

      Zupy

      Zupa krem z pieczonej papryki

      3 września 20174 marca 2018

      Zupy

      Domowa bulionetka warzywna

      17 sierpnia 201727 września 2018

      Zupy

      Gazpacho czyli hiszpański chłodnik

      3 sierpnia 20175 marca 2018

  • Wege
    • Wegańskie Wegetariańskie
      Wegańskie

      Pieczony kalafior, ziemniaki i ciecierzyca z winegretem

      22 czerwca 20188 września 2018

      Wegańskie

      Rozgrzewająca zupa krem z dyni piżmowej

      12 stycznia 20187 kwietnia 2020

      Wegańskie

      Granola korzenno-dyniowa

      11 grudnia 20172 października 2018

      Wegańskie

      Brokułowa zupa krem

      25 października 20174 marca 2018

      Wegańskie

      Sałatka z jabłkami i szpinakiem

      18 października 20174 marca 2018

      Wegańskie

      Pieczone placuszki z cukinii

      6 września 20174 marca 2018

      Wegańskie

      Kalafiornica – jajecznica z kalafiora

      5 września 20174 marca 2018

      Wegańskie

      Zupa z pieczonej cukinii

      5 września 20174 marca 2018

      Wegetariańskie

      Fioletowe kluski ziemniaczane

      7 listopada 2018

      Wegetariańskie

      Chlebek dyniowy jak ze Starbucksa

      3 października 20183 października 2018

      Wegetariańskie

      Szybkie placuszki z purée ziemniaczanego

      2 października 2018

      Wegetariańskie

      Kanapka z grillowanym halloumi

      27 września 2018

      Wegetariańskie

      Pasztet z soczewicy

      26 września 201827 września 2018

      Wegetariańskie

      Sałatka Caprese w słoiku

      31 lipca 20188 września 2018

      Wegetariańskie

      Tarta z dymką i kozim serem

      27 czerwca 20188 września 2018

      Wegetariańskie

      Pieczony kalafior, ziemniaki i ciecierzyca z winegretem

      22 czerwca 20188 września 2018

  • Okazje
    • Boże Narodzenie Dla dzieci Halloween Karnawał Na imprezę Post dr Dąbrowskiej Wielkanoc
      Boże Narodzenie

      Pasztet z soczewicy

      26 września 201827 września 2018

      Boże Narodzenie

      Ciastka dla Mikołaja

      20 grudnia 201710 grudnia 2018

      Boże Narodzenie

      Kapusta z grzybami

      16 grudnia 201721 stycznia 2019

      Boże Narodzenie

      Wigilijna kapusta z grochem

      26 listopada 20174 marca 2018

      Boże Narodzenie

      Ciasto leśny mech

      28 kwietnia 20176 marca 2018

      Boże Narodzenie

      Sos pieczeniowy bez mięsa

      14 marca 201710 grudnia 2018

      Boże Narodzenie

      Rafaello z kaszy jaglanej

      27 stycznia 20176 marca 2018

      Boże Narodzenie

      Wegańskie paszteciki ze śliwką

      18 stycznia 20176 marca 2018

      Dla dzieci

      Ciastka dla Mikołaja

      20 grudnia 201710 grudnia 2018

      Dla dzieci

      Prosty dżem truskawkowy z chia

      16 lipca 20175 marca 2018

      Dla dzieci

      Bezglutenowe naleśniki jaglane

      16 czerwca 20167 marca 2018

      Dla dzieci

      Egzotyczne muffinki z kiwi

      10 września 20157 marca 2018

      Dla dzieci

      Grillowany arbuz

      9 lipca 20157 marca 2018

      Dla dzieci

      Tarta z pomidorkami koktajlowymi

      12 października 201419 marca 2018

      Dla dzieci

      Jajeczne wrapy śniadaniowe

      17 sierpnia 20142 października 2019

      Dla dzieci

      Lody porzeczkowe z kaszy jaglanej

      27 lipca 201419 marca 2018

      Halloween

      Chlebek dyniowy jak ze Starbucksa

      3 października 20183 października 2018

      Halloween

      Sernik dyniowy

      2 listopada 20174 marca 2018

      Halloween

      Bułeczki dyniowo-cynamonowe

      24 października 20174 marca 2018

      Halloween

      Wegańskie gofry dyniowe

      1 grudnia 20166 marca 2018

      Halloween

      Super kruche ciasteczka

      29 września 20166 marca 2018

      Halloween

      Dyniowe muffinki

      7 września 201419 marca 2018

      Halloween

      Babka drożdżowa z dynią

      28 października 20137 kwietnia 2020

      Halloween

      Ciasto dyniowe z nutellą

      20 października 201228 marca 2018

      Karnawał

      Pączki na serku homogenizowanym

      22 lutego 20171 kwietnia 2019

      Karnawał

      Chlebek cynamonowy do odrywania

      24 stycznia 20171 kwietnia 2019

      Karnawał

      Śledzie w cytrynach

      20 stycznia 20158 marca 2018

      Karnawał

      Karnawałowe rozetki

      15 stycznia 20158 marca 2018

      Karnawał

      Ekspresowy piernik ze śliwkami

      2 stycznia 20158 marca 2018

      Karnawał

      Wytrawne muffinki z fetą i suszonymi pomidorami

      3 czerwca 201422 marca 2018

      Karnawał

      Kruche ciasteczka ze słonecznikiem

      13 stycznia 201425 marca 2018

      Karnawał

      Ciasto pomarańczowo-czekoladowe

      22 grudnia 201325 marca 2018

      Na imprezę

      Kanapka z grillowanym halloumi

      27 września 2018

      Na imprezę

      Pieczone ziemniaki z sałatką jajeczną

      11 stycznia 201827 września 2018

      Na imprezę

      Burger z portobello i pikantnym majonezem

      17 października 20172 października 2019

      Na imprezę

      Kanapka z grillowanym halloumi

      9 sierpnia 20175 marca 2018

      Na imprezę

      Proste ciastka z brzoskwiniami

      20 lipca 20175 marca 2018

      Na imprezę

      Krakersy z sezamem

      9 maja 20176 marca 2018

      Na imprezę

      Ciasto leśny mech

      28 kwietnia 20176 marca 2018

      Na imprezę

      Pasta z łososia

      11 kwietnia 201715 maja 2019

      Post dr Dąbrowskiej

      Pieczone placuszki z cukinii

      6 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Kalafiornica – jajecznica z kalafiora

      5 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Zupa z pieczonej cukinii

      5 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Warzywne kotlety z kapusty kiszonej

      4 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Zupa kalafiorowa

      4 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Zupa krem z pieczonej papryki

      3 września 20174 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Spaghetti z cukinii z sosem pomidorowym

      3 września 20175 marca 2018

      Post dr Dąbrowskiej

      Domowa bulionetka warzywna

      17 sierpnia 201727 września 2018

      Wielkanoc

      Pasztet z soczewicy

      26 września 201827 września 2018

      Wielkanoc

      Ciasto leśny mech

      28 kwietnia 20176 marca 2018

      Wielkanoc

      Babeczki z kokosem

      12 kwietnia 20176 marca 2018

      Wielkanoc

      Pasta z łososia

      11 kwietnia 201715 maja 2019

      Wielkanoc

      Babka cytrynowa

      8 kwietnia 20176 marca 2018

      Wielkanoc

      Sos pieczeniowy bez mięsa

      14 marca 201710 grudnia 2018

      Wielkanoc

      Rafaello z kaszy jaglanej

      27 stycznia 20176 marca 2018

      Wielkanoc

      Wegańskie paszteciki ze śliwką

      18 stycznia 20176 marca 2018

  • Wypieki
    • Ciasta Ciasteczka Ciasto francuskie Muffinki Pieczywo Pizza
      Ciasta

      Chlebek dyniowy jak ze Starbucksa

      3 października 20183 października 2018

      Ciasta

      Odwrócone ciasto z persymoną (kaki)

      22 stycznia 201827 września 2018

      Ciasta

      Sernik dyniowy

      2 listopada 20174 marca 2018

      Ciasta

      Proste ciasto z rabarbarem

      4 czerwca 20172 października 2019

      Ciasta

      Ciasto leśny mech

      28 kwietnia 20176 marca 2018

      Ciasta

      Babeczki z kokosem

      12 kwietnia 20176 marca 2018

      Ciasta

      Babka cytrynowa

      8 kwietnia 20176 marca 2018

      Ciasta

      Rafaello z kaszy jaglanej

      27 stycznia 20176 marca 2018

      Ciasteczka

      Ciastka dla Mikołaja

      20 grudnia 201710 grudnia 2018

      Ciasteczka

      Bułeczki dyniowo-cynamonowe

      24 października 20174 marca 2018

      Ciasteczka

      Proste ciastka z brzoskwiniami

      20 lipca 20175 marca 2018

      Ciasteczka

      Krakersy z sezamem

      9 maja 20176 marca 2018

      Ciasteczka

      Pączki na serku homogenizowanym

      22 lutego 20171 kwietnia 2019

      Ciasteczka

      Ciasteczka cynamonowe

      15 grudnia 20166 marca 2018

      Ciasteczka

      Kruche ciasteczka z makiem

      1 listopada 20166 marca 2018

      Ciasteczka

      Super kruche ciasteczka

      29 września 20166 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Tarta z dymką i kozim serem

      27 czerwca 20188 września 2018

      Ciasto francuskie

      Proste ciastka z brzoskwiniami

      20 lipca 20175 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Tarta z pomidorkami koktajlowymi

      12 października 201419 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Maliny, ser i czekolada w cieście francuskim –…

      6 lipca 201419 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Jajka z łososiem w cieście francuskim

      16 kwietnia 201422 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Tarta tatin czekoladowo-bananowa

      23 lutego 201425 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Palmiery piernikowe

      14 grudnia 201325 marca 2018

      Ciasto francuskie

      Mini tarty z twarożkiem i rabarbarem

      1 sierpnia 201326 marca 2018

      Muffinki

      Muffinki bez jajek i mleka

      6 czerwca 20167 marca 2018

      Muffinki

      Najprostsze muffinki z owocami

      10 listopada 20157 marca 2018

      Muffinki

      Muffinki z borówkami i ricottą

      4 listopada 201510 grudnia 2018

      Muffinki

      Muffinki migdałowe z figami

      9 października 20157 marca 2018

      Muffinki

      Muffinki migdałowe z orzechami

      15 września 20157 marca 2018

      Muffinki

      Egzotyczne muffinki z kiwi

      10 września 20157 marca 2018

      Muffinki

      Dyniowe muffinki

      7 września 201419 marca 2018

      Muffinki

      Wytrawne muffinki z fetą i suszonymi pomidorami

      3 czerwca 201422 marca 2018

      Pieczywo

      Czosnkowy chlebek do odrywania

      9 grudnia 20174 marca 2018

      Pieczywo

      Bułeczki dyniowo-cynamonowe

      24 października 20174 marca 2018

      Pieczywo

      Kanapka z grillowanym halloumi

      9 sierpnia 20175 marca 2018

      Pieczywo

      Rogaliki drożdżowe na maślance

      31 stycznia 20176 marca 2018

      Pieczywo

      Chlebek cynamonowy do odrywania

      24 stycznia 20171 kwietnia 2019

      Pieczywo

      Najprostszy chleb bez zakwasu

      18 września 20157 marca 2018

      Pieczywo

      Chlebki low carb

      17 kwietnia 20157 marca 2018

      Pieczywo

      Chleb low carb z jagodami Goji

      9 maja 201422 marca 2018

      Pizza

      Pizzetki na polencie

      28 marca 201422 marca 2018

      Pizza

      Pizza na razowym cieście

      17 lipca 201326 marca 2018

      Pizza

      Pizza ze szparagami, cukinią i białym sosem

      26 czerwca 201326 marca 2018

      Pizza

      Serowa uczta

      11 lipca 20126 lutego 2018

      Pizza

      „Pizza” na podpłomyku

      2 lipca 20123 kwietnia 2018

  • Słodkości
    • Desery Lody Napoje
      Desery

      Smażone plantany

      1 maja 20188 września 2018

      Desery

      Mus z persymony z granolą i jogurtem

      16 grudnia 201727 września 2018

      Desery

      Granita z zielonej herbaty i limonek

      29 czerwca 20175 marca 2018

      Desery

      Koktajl zielona ambrozja

      7 czerwca 20175 marca 2018

      Desery

      Rafaello z kaszy jaglanej

      27 stycznia 20176 marca 2018

      Desery

      Brownie z kaszy jaglanej

      13 września 20162 października 2018

      Desery

      Truskawkowa granita z chia

      28 czerwca 20167 marca 2018

      Desery

      Egzotyczny deser z chia i owocami

      16 lutego 20167 marca 2018

      Lody

      Granita z zielonej herbaty i limonek

      29 czerwca 20175 marca 2018

      Lody

      Truskawkowa granita z chia

      28 czerwca 20167 marca 2018

      Lody

      Domowe lody rabarbarowe

      15 czerwca 20167 marca 2018

      Lody

      Lody porzeczkowe z kaszy jaglanej

      27 lipca 201419 marca 2018

      Lody

      Niskokaloryczne lody z kiwi

      3 lipca 201326 marca 2018

      Lody

      Cytrynowe lody na maślance

      9 maja 201326 marca 2018

      Lody

      Lody kawowe

      2 maja 201326 marca 2018

      Lody

      Lody kokosowe z ananasem

      11 kwietnia 201326 marca 2018

      Napoje

      Koktajl zielona ambrozja

      7 czerwca 20175 marca 2018

      Napoje

      Mleko owsiane

      6 marca 20176 marca 2018

      Napoje

      Nalewka z pigwy

      15 grudnia 20148 marca 2018

      Napoje

      Domowy sok porzeczkowy z owocami

      20 lipca 201419 marca 2018

      Napoje

      Koktajl truskawkowy na zsiadłym mleku

      14 czerwca 201420 marca 2018

      Napoje

      Grzaniec z pomarańczą

      20 grudnia 201325 marca 2018

      Napoje

      Kruszon owocowy

      24 czerwca 201326 marca 2018

      Napoje

      Koktajl owocowy

      10 maja 201326 marca 2018

  • Lifestyle
    • Testy i recenzje
    • Książki kulinarne
    • Konkursy
  • Kontakt
    • O Rogaliku
    • Reklama
    • Kontakt
KonkursyTesty i recenzje

Konkurs z Galaretką na szybko

przez Magda 6 czerwca 2012
napisane przez Magda 6 czerwca 2012
forma

Chciałam Wam dziś zaprezentować nowe galaretki na bazie roślinnej, tężejące w 30 minut. Swoje właściwości żelujące zawdzięczają roślinnemu składnikowi, którym zastąpiono żelatynę spożywczą. Dzięki temu, mogą być spożywane przez wegetarian. Galaretki te można  stosować z dodatkiem świeżego kiwi i z ananasem. Dzięki wyeliminowaniu żelatyny, tężeją w obecności enzymów zawartych w tych owocach, co jest niemożliwe w przypadku użycia tradycyjnej galaretki żelatynowej. Są to nowe Galaretki na szybko! Delecta.

Pełna oferta obejmuje cztery najbardziej popularne owocowe smaki:

  • Galaretka na szybko! smak truskawkowy           (75 g)
  • Galaretka na szybko! smak cytrynowy                (75 g)
  • Galaretka na szybko! smak pomarańczowy        (75 g)
  • Galaretka na szybko! smak agrestowy                (75 g)

Galaretka_DelectaWypróbowałam je i mogę dodać, że ich konsystencja jest delikatniejsza niż zwykłych galaretek. Świetnie sprawdzają się jako deser z dodatkiem owoców świeżych lub z puszki. Bardzo szybko tężeją. Ich wielką zaletą jest również to, że naczynia w których się je przygotowuje łatwo umyć –  szybko i bez problemu rozpuszczają się w wodzie. Niestety nie sprawdziły się w serniku na zimno. Warstwa galaretki, którą wylałam na wierzch gotowego sernika po stężeniu nie trzymała się sera.

KONKURS

Mam dla Was 5 zestawów galaretek z formą na desery włoskiej marki Silikomart

forma

Pytanie konkursowe brzmi:

Jaka powinna być Twoja ulubiona galaretka?

Na Wasze odpowiedzi czekam do 15 czerwca 2012. Z wszystkich pozostawionych w komentarzach do tego wpisu odpowiedzi wybiorę 5 i w niedzielę 17 czerwca ogłoszę wyniki.

Serdecznie zapraszam do udziału w konkursie!

 

delectagalaretkakonkurs
48 komentarzy
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Magda

poprzedni wpis
Makaron na zielono
następny wpis
Tagliatelle z czosnkiem i świeżą bazylią

You may also like

Mieszanka do pieczenia chleba

18 listopada 2012

Konkurs. Pojemniki śniadaniowe Goodbyn.

16 kwietnia 2012

Makaron ryżowy z warzywami i ekologiczna patelnia GreenPan

25 czerwca 2011

Patelnia na kuchnie indukcyjne

27 listopada 2012

Rozwiązanie konkursu

17 września 2012

Jajka z musztardą

5 marca 2012

Kuchnia indyjska i konkurs

7 lipca 2011

Konkurs

7 grudnia 2014

Konkurs z babeczkami Delecta

6 marca 2012

Rozwiązanie konkursu z ciastkami belVita

10 października 2013

48 komentarzy

pinkcake 6 czerwca 2012 - 15:06

Słodka! :)

Reply
Klaudia 6 czerwca 2012 - 15:07

Kolorowa, smaczna i słodka a przy tym tężeć mocno powinna

Reply
vinka 6 czerwca 2012 - 15:29

Moja ulubiona galaretka? To trudne pytanie. Jestem wręcz galaretkożercą, uwielbiam wszystkie. Z jednej strony uwielbiam takie mocno stężałe, takie nawet po jednej nocy stania w lodówce, bez żadnych owoców ani bez niczego. Z drugiej za to strony lubię takie lekko stężałe, jeszcze lejące, z owocami, bitą śmietaną, albo pod postacią pianki. Smak? Chyba truskawka, lecz pomarańcza również dobra jest :)

Reply
Zielaczek 6 czerwca 2012 - 15:30

Galaretka powinna być właśnie taka, jak te nowe Delecty na szybko. Od dawna czekałam na coś takiego. W końcu bez żelatyny zwierzęcej, szybko tężejąca – aż zachce mi się znów robić ciasta z galaretką. To będzie produkt roku, jak nic.

Reply
Kasia 6 czerwca 2012 - 15:35

ulubiona galaretka? hmm marzy mi się taka o smaku jabłkowym. fajnie, gdyby któryś z czołowych producentów wprowadził taki smak (raz czy dwa widziałam jabłkowo-miętową, ale ogólnie niezwykle ciężko taką dostać)

Reply
karolka 6 czerwca 2012 - 15:38

Moja ulubiona galaretka na myśl o której oczy robią się maślane….zdecydowanie tęczowa czyli z galaretek o różnych smakach i kolorach, pełna owoców…iście letnia, wakacyjna i pozytywnie nastrajająca. Dla dorosłych podrasowana odrobiną likieru wiśniowego i listków świeżej mięty – boskie połączenie!

Reply
Emcia 6 czerwca 2012 - 15:47

Moja ulubiona galaretka powinna być szybka (jestem strasznie niecierpliwa), słodka – ale bez przesady (cóż, łasuch ze mnie straszny) i oczywiście pełna owoców, przeróżnych – awokado, kiwi, truskawki, jabłka, gruszki, brzoskwinie, winogrona… i zdrowa! ;)

Reply
Milena 6 czerwca 2012 - 15:56

Uwielbiam wszystkie rodzaje galaretek i mogłabym jeść je codziennie, ale moja ulubiona galaretka to taka z olbrzymią ilością różnych owoców i równie dużą ilością bitej śmietany i startej czekolady oraz ‚ciasto’ z galaretek. I jeszcze galaretka w serniku na zimno jest po prostu cudowna :)

Reply
asiasia 6 czerwca 2012 - 16:00

Słodka, aromatyczna, wyrazista, ale bez wyczuwalnego posmaku żelatyny. Najlepsze są te najbardziej tradycyjne – truskawkowa, cytrynowa, pomarańczowa, pozwalają przenieść się do dzieciństwa, kiedy mama robiła mi deser z pokrojonych w kostkę galaretek z bitą śmietaną, kawałkami owoców i orzechów. Galaretka powinna być pyszna!:)

Reply
monisia.zz 6 czerwca 2012 - 16:43

Owocowa! Zdecydowanie wolę robić galaretki na sokach owocowych zamiast na wodzie. Tych Delecty na szybko nie znam jeszcze ale tradycyjne galaretki bardzo zyskują w ten sposób na smaku i barwie. Najlepsza jest wiśniowa;) głęboki kolor i prawdziwie owocowy smak.

Reply
Wiewióra 6 czerwca 2012 - 16:50

Wymarzona to taka jaka pamiętam z dzieciństwa, słodka, czerwona, najlepiej truskawkowa, mocno ścięta, pokrojona w kostkę, podana w pucharku z bitą śmietaną i owocami. Zajadałam się taką wracając z przedszkola gdy z mamą zaglądałyśmy do CoctailBaru.

Reply
Bon Appetit 6 czerwca 2012 - 17:33

Galaretka powinna się trząść jak galareta!Zmieniać kolory jak kameleon! Rozpuszczać się w ustach jak czekolada! Przyozdabiać moje słodkie desery!A wszystko to powinna robić w szybkim tempie :) No i niech zawsze już będzie galaretą. Naturalną galaretą :)
Pozdrawiam!

Reply
gosijka 6 czerwca 2012 - 18:01

Dla mnie galaretka musi być przede wszystkim kolorowa. Nie chodzi o to, żeby miała sztuczny kolor, ale żywy i prawdziwy. Jeśli chodzi o słodkość to wcale nie musi być taka słodka. Lubię kwaśne galaretki :) Dodatkowo powinna szybko tężeć, bo nie mam cierpliwości do deserów, na które trzeba czekać :) A dodatkowo powinna być dość „twarda”. W sensie, że nie taka wodnista, że dmuchnę i galaretka zaczyna pływać. Oj lubię galaretki :D

Reply
zauberi 6 czerwca 2012 - 18:34

orzeźwiająca, intensywnie pachnieć świeżymi owocami. Żeby można było nią zalać świeże kiwi! I żeby do tego nie trzeba było jej pół godziny mieszać aż będzie jednorodna i żeby nie tworzył się gumowaty spód

Reply
Olciaky 6 czerwca 2012 - 19:17

Galaretka powinna składać się przede wszystkim z naturalnych składników, im krótsza lista składników – tym lepiej.
Powinna również pysznie smakować, być aromatyczna, przepyszna i szybko tężejąca- z racji tego, że zwykle nie mam czasu oczekiwać długimi godzinami na jej tężenie;)

Pozdrawiam

Reply
od-kuchni 6 czerwca 2012 - 19:22

A mi się marzy taka mocno aromatyczna galaretka karmelowa. Zdecydowanie pełna koloru i smaku.

Reply
precelia 6 czerwca 2012 - 20:19

Powinna być na naturalnych barwnikach, lekko słodka i mocno owocowa:)

Reply
abcmojejkuchni 6 czerwca 2012 - 20:22

15 czerwca mówisz?:) hmmm… to moje imieniny i urodziny mojego syna! A foremka w sam raz na galaretkę na ozdobę tortu!:)
Jeśli chodzi zaś o odpowiedź na pytanie konkursowe, to pewnie nie będę oryginalna, ale moja ulubiona galaretka powinna mieć intensywny kolor, zniewalający zapach i smak owoców. Powinna też dać się wyciągnąć z formy, ponieważ uwielbiam dekorować ciasta różnymi wzorami z galaretki. Po prostu wlewam do formy (jakikolwiek kształt mi się zamarzy) galaretka zastyga, a po określonej ilości czasu wkładam formę na kilka sekund do wrzątku i odwracam do góry dnem. Idealna galaretka wyskakuje z foremki, kiepskiej jakości nie wypada, a rozwala się.
To tak w wielkim skrócie mój galaretkowy koncert życzeń:)

Pozdrawiam serdecznie:)

Reply
Patrycja 6 czerwca 2012 - 20:44

Właśnie te glalretki, to moje ulubione, wymarzone! Bez żelatyny:)
-w końcu na naszym rynku pojawiła się wegetariańska galaretka:) A moja ulubiony smak, to agrest, Delecty właśnie!

Reply
Maja38. 6 czerwca 2012 - 20:51

Wlasnie taka,jak ta,ktora prezentujesz wyzej,smaki zmieniaja sie w zaleznosci od tego dla kogo sie ja przygotowuje,najwazniejsze,ze jest bardziej,,naturalna,,,i szybko tezeje,superrr,Maja38.

Reply
Kasia 6 czerwca 2012 - 21:14

Moja ulubiona galaretka to smak dziecinstwa. Kolorowe kwadraciki, zólte, czerwone i zielone ulozone w pucharku na przemian z bita smietana. Na wierzchu wielki kleks bitej smietany, pokrojone truskawki, a calosc posypana wiórkami czekoladowymi. Mniam :) Az chce sie znowu byc dzieckiem :)

Reply
sytofala 6 czerwca 2012 - 21:15

Moja ulubiona galaretka powinna być trzęsąca się-ze śmiechu :) Zadziwiająca gości obecnością w swym wnętrzu kiwi. Pieszcząca podniebienie i zniewalająca słodyczą , zachowująca nienaganny kształt . Orzeźwiająca latem i przeganiająca pochmurny nastrój :)
pozdrawiam :)

Reply
Monika 6 czerwca 2012 - 23:05

Najlepsza dla mnie jest galaretka zrobiona na żelkę, rozpuszczona w małej ilości wody i przelana do foremek lodowych w różnym kształcie. Smak każdy;). Mi marzą się bez cukru, może Delecta wprowadzi i niszę zajmie.

Reply
Arven 6 czerwca 2012 - 23:53

Mocno owocowa, ale niezbyt słodka. Szybko tężejąca, bez sztucznych barwników, zachowująca intensywny kolor…
…to chyba właśnie ta Galaretka na szybko Delecty ;)

Reply
faire cuire 7 czerwca 2012 - 00:28

Moja galaretka musi być na pewno wegańska (czyli właśnie jak ta !), smak musi mieć najbardziej jak to możliwwe podobny do świeżego owoca oraz musi sprawdzać się we wszystkich (nawet najtrudniejszych ) warunkach.

Reply
Karra 7 czerwca 2012 - 08:23

smaczna. Nie musi być słodka, bo nie zawsze słodycz jest wskazana; nie musi być kolorowa, bo czasem wspaniały kolor dają same owoce, nie trzeba ich zagłuszać barwnikami. Taką SMACZNĄ galaretkę robie w formach dużych dla tłumu; w formach mniejszych dla dzieciaków i w foremkach do lodu dla ochłodyw upały na raz do buzi:)

Reply
Gosia 7 czerwca 2012 - 10:29

Moja ulubiona galaretka powinna być jędrna i sprężysta! Kolorowa, ale od naturalnych barwników, smakowita ale aromat powinien pochodzić z naturalnych ekstraktów i lekko słodka, nie za bardzo.

Reply
Aneta 7 czerwca 2012 - 10:41

moja ulubiona galaretka to taka z dużą ilością owoców i dodatkiem bitej śmietany. czasem lubię poeksperymentować, tworząc różnokolorowe galaretkowe desery, czasem miksuję tężejącą galaretkę na piankę… to zależy od mojego nastroju :)każda jest na swój sposób pyszna – i idealna na letnie desery!

Reply
berrypunch 7 czerwca 2012 - 13:08

Galaretka powinna być zrobiona z najbardziej naturalnych składników. Oczywiście powinna być w wielu smakach np. ananasowa, mango, liczi jeszcze z takimi się nie spotkałam a chciałabym :)

Reply
Kura Domowa 8 czerwca 2012 - 06:57

ja może napiszę jaka musi być ulubiona galaretka moich małych córeczek:) Przede wszystkim kolorowa i w zaskakującej formie. Mogą to być galaretkowe kwiatuszki lub gwiazdeczki, albo galaretka z zatopionymi żelkami, taki mamy właśnie dzisiaj deser:
http://smacznie-zdrowo-tanio.blogspot.com/2012/06/galaretkowy-ocean.html

Reply
Monika 8 czerwca 2012 - 10:26

Ulubiona galaretka jaka być powinna?
z żelatyną wieprzową czy ta roślinna?
Czy powinna mieć jakiś smak szczególny
czy tworzyć z owocami jeden deser wspólny?
Dla mnie ważne, żeby słodka była
i najlepiej żeby sama się robiła!
I by w ogóle nie była tucząca
a woda do przygotowania nie musiała być wrząca!
By miała jeden sam podstawowy,
a w domu zmieniała się w co tylko przyjdzie nam do głowy!
By mogła być każdym ze smaków, które kochamy
i akurat takie, które wybieramy!
I by nigdy się nie kończyła,
tak jak trwają na jedzeniu jej chwila!

Pozdrawiam :)

Reply
Ulciaaaaaa 9 czerwca 2012 - 07:34

Chciałabym spróbować galaretki o nowym smaku, nie owocowym, np. toffi, capucino. I fajnie by było, żeby były opakowania na 1 mały kubeczek, takie słodkie kubki z galaretki :)

Reply
alaaa 9 czerwca 2012 - 17:19

galaretka powinna być słodka,gładka i powabna. O intensywnym kolorze(wtedy ładnie wyglądają tęczowe deserki)i co najlepsze to właśnie wprowadziła Delecta powinna szybko zastygać.DELECTO jesteś wielka ,duży plus za te 30 minutowe zastyganie.

Reply
Wioletta 9 czerwca 2012 - 17:27

Moja ulubiona galaretka to taka, której wolalabym zjeść łyżeczkę, niż miskę innej. I jest to domowa, różana i różowiutka, na bazie agar- agaru, bez barwników i sztucznych aromatów.

A tak w nawiasie to cieszę się, że powstała roślinna galaretka, w końcu! Przeszukałam już parę maretów, wciąż wytrawle szukam:)

Reply
Milsu 9 czerwca 2012 - 21:43

Odpowiadam bez wahania- o smaku truskawek w szampanie. Dlaczego? Bo brakuje mi tu jakichś wytrawnych smaków. Uwielbiam owoce i chętnie jem te wszystkie wiśniowe, cytrynowe czy pomarańczowe galaretki, ale… no właśnie, jest ALE. Chciałabym by był smak, który sprawdziłby się w czasie romantycznego wieczoru we dwoje, nawet jeśli byłoby to tylko oglądanie filmu. Czasem ma się ochotę na coś słodkiego, ale bez przesady. Coś nietuzinkowego, wyjątkowego, by dopieścić podniebienie. Myślę, że taki smak galaretki miałby wzięcie ;) No i można by je użyć do tortów nasączanych alkoholem.
W sumie i dorośli zasługują na to, by wpałaszować galaretkę zrobioną specjalnie z myślą o nich.

Reply
kulinarnegraffiti 10 czerwca 2012 - 10:27

Moja ulubiona galaretka powinna mieć wyrazisty smak, taki, który będzie towarzyszył po zjedzeniu jej jeszcze przez długi czas. Idealna byłaby, np. z owocu pitaji.

Reply
Boguslawa 10 czerwca 2012 - 17:48

owocowy smak a nie posmak rozpuszczonej landrynki, powinna miec zywe klory aby cieszyc oczy dzieci i doroslych. Galaretka powinna zastygac szybko tak jak galaretki Delecty, co bardzo wazne jest latem podczas wypraw pod namiot, czy na lono natury. Moje ulubione smaki to: pomaranczowa, cytrynowa, truskawkowa. Brakuje mi tylko galaretek o smaku poziomki, winogron, wisni.

Reply
Kasiek.K 11 czerwca 2012 - 12:46

A ja czekam na galaretkę o smaku arbuza…

Reply
bernadeta 11 czerwca 2012 - 18:44

moja ulubiona galaretka to bylaby galaretka o intensywnym kolorze ale z naturalnych skladnikow np blekitna dzieki jezynom.

Reply
elmo 12 czerwca 2012 - 05:58

Taka mała szklaneczka galaretki z owocami to chwila przyjemności, oderwania się na chwilę od ziemi. A żeby to spełnić galaretka musi zaskakiwać głębią smaku (prawdziwych owoców a nie chemicznych dodatków) i wyraźnym kolorem. No i oczywiście nie może sprawić psikusa przy przygotowywaniu tortu dla teściowej (-:

Reply
Paulina Pp 12 czerwca 2012 - 19:21

Zdecydowanie chciałabym spróbować galaretki o smaku bananow uwielbiam je. Galaretka napewno powinna być naturalna i delikatna w smaku. Raz może być zastygnieta a czasem pyszna jest taka lejaca się.

Reply
Paulina 13 czerwca 2012 - 11:58

Moja ulubiona galaretka powinna być z naturalnych składników.Intensywny kolor i smak taki jak owoc o jakim smaku jest a nie bardzo sztuczny. Chciałabym spróbować galaretki o smaku bananów:)

Reply
Klarson 13 czerwca 2012 - 17:45

Jako że jestem łasuchem:] czekając aż coś pysznego bedzie gotowe niecierpliwie się. Dlatego galaretka musi szybciutko być gotowa do zjedzenia. Na szczęście teraz już nie będę miała takiego problemu:]

Reply
mojetworyprzetwory 13 czerwca 2012 - 21:05

Uwielbiam poziomki, są takie magiczne i tylko przez chwilkę można się nimi cieszyć, a z galaretką poziomkową byłoby to możliwe cały rok;)

Reply
DD 13 czerwca 2012 - 21:36

Moja ulubiona galaretka chyba właśnie pojawiła się na rynku. Długo na to czekałam. Galaretka stworzona bez cierpienia zwierząt. Wspaniale! A do tego ten „koszmar” z dzieciństwa kiedy to tak chciało się ją zjeść a Mama najpierw dłuugo gotowała wodę, później nie pozwalała wstawić do lodówki „bo jeszcze gorąca” a na koniec tak w nieskończoność tkwiła w tej lodówce żeby stężeć. I do tego nigdy nie mogła być z ulubionym kiwi, a przecież czarne pesteczki tak ładnie wyglądałyby w przezroczystej salaterce.
Tak, Delecta niewątpliwie podołała zachciankom niecierpliwiej wegetarianki zakochanej w kiwi.
Ach! no może jeszcze jedno małe marzenie…a gdyby tak stworzyć galaretkę, która mimo iż stężała, wystarczy zanurzyć w niej łyżeczkę, żeby wypłynął soczek podkreślający jej smak? Taki niespodziewany. Jak w muffinkach, kiedy nie wiemy jaką niespodziankę możemy trafić po pierwszym kęsie, kwaskowatą marmoladę, delikatny budyń, płynną czekoladę czy może twardego orzeszka?

Reply
Monia 14 czerwca 2012 - 12:35

Moja ulubiona galaretka powinna być soczyście owocowa!
Powino się w niej wyczuwać prawdziwy posmak owoców.
Może być barwy kiwi, słodko malinowej, lub też tajemniczo jagodowej:)
Ważne by moja galaretka w ustach się rozpływała i była w smaku jak owoce dojrzała.
Oraz by można ją było w tempie ekspresowym przygotować i jej wybornym smakiem się delektować:)

Reply
Monika 14 czerwca 2012 - 12:37

Moja ulubiona galaretka to taka, która szybko i bez zbędnych ,,żelatynowych grudek” rozprowadza się, dość szybko tężeje.
Musi też smakować moim dzieciom, tak myślę że to priorytet. |
No i najlepiej, żeby miała jak najmniej chemii, sztucznych dodatków.
Musi mieć taki smak, konsystencje i kolor, abym miała o niej jakieś miłe wspomnienie to daje gwarancje że przy kolejnych zakupach znów ,,owa „galaretka trafi do mojego koszyka.

Reply
Proste Przepisy Kulinarne 14 czerwca 2012 - 17:40

Moimi typami jeśli chodzi o smak galaretki to smak jaśminu i kaktusa. Uwielbiam herbatę z jaśminu a sok z kaktusem jest również rewelacyjny!

Reply

Napisz Komentarz Anuluj Odpowiedź

Zapamiętaj moje imię, email oraz adres strony www w przeglądarce, kiedy będę komentować następnym razem.

Archiwa

Kategorie

MÓJ INSTAGRAM

Fatal error: Uncaught Error: Cannot use object of type WP_Error as array in /usr/home/kozlowskiprzemek/domains/rogalikblog.pl/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/includes/class-wis_instagram_slider.php:1219 Stack trace: #0 /usr/home/kozlowskiprzemek/domains/rogalikblog.pl/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/includes/class-wis_instagram_slider.php(1312): WIS_InstagramSlider->get_data_by_username('blue_megi') #1 /usr/home/kozlowskiprzemek/domains/rogalikblog.pl/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/includes/class-wis_instagram_slider.php(904): WIS_InstagramSlider->instagram_data(Array, 24, 9, false) #2 /usr/home/kozlowskiprzemek/domains/rogalikblog.pl/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/includes/class-wis_instagram_slider.php(601): WIS_InstagramSlider->display_images(Array) #3 /usr/home/kozlowskiprzemek/domains/rogalikblog.pl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): WIS_InstagramSlider->instagram_images(Array) #4 /usr/home/kozlowskiprzemek/doma in /usr/home/kozlowskiprzemek/domains/rogalikblog.pl/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/includes/class-wis_instagram_slider.php on line 1219