Bardzo miło mi poinformować, że tabbouleh przygotowane przeze mnie
na konkurs „Gotuj z sercem” zdobyło I miejsce!
Mój przepis został wybrany przez przedstawicieli PAH, Fundacji KSK oraz platformy Cooklet. Nagrodą główną jest jego publikacja w II edycji książki kulinarnej. „Gotuj z sercem” to książka tworzona we współpracy z Restauratorami i Szefami kuchni na rzecz Programu Pajacyk Polskiej Akcji Humanitarnej. Cały dochód z jej sprzedaży jest przekazywany na ciepłe posiłki dla dzieci. Honorowy Patronat nad książką objęła Fundacja Klubu Szefów Kuchni. Gotuj z sercem zostanie opublikowana na przełomie października i listopada 2011. Dodatkowo, danie zostanie przygotowane przez Szefa Kuchni Ernesta Jagodzińskiego z Restaurant99 oraz poddane profesjonalnej sesji fotograficznej.
Wszystkie osoby wyróżnione w konkursie znajdziecie w serwisie Cooklet.