DeseryDla dzieciLodyWegetariańskie Mrożony jogurt truskawkowy przez Magda 28 sierpnia 201013 kwietnia 2018 napisane przez Magda 28 sierpnia 201013 kwietnia 2018 Mrożony jogurt truskawkowy blue_megi Pierwsza próba maszyny do lodów Print This Serves: 2 Prep Time: 5 minut Cooking Time: 40 minut 40 minut Rating: 5.0/5 ( 1 voted ) Ingredients 350 ml jogurtu naturalnego 4 łyżki cukru pudru 1,5 szklanki truskawek Instructions Wszystkie składniki dokładnie miksujemy. Przekładamy do maszyny do lodów i postępujemy wg jej instrukcji. jogurt naturalnytruskawki 1 komentarz 0 FacebookTwitterGoogle +Pinterest Magda poprzedni wpis Naleśniki z farszem pieczarkowym następny wpis Brzoskwinie pod pierzynką You may also like Penne z brokułami i cukinią w sosie pomidorowym 30 stycznia 2011 Zupa krem z pieczonej papryki 3 września 2017 Ciasto z rabarbarem 2 czerwca 2010 Babka drożdżowa z dynią 28 października 2013 Spaghetti z czosnkiem 31 stycznia 2012 Muffinki migdałowe z orzechami 15 września 2015 Pascha na ostatnią chwilę 27 marca 2012 Parówki w cieście francuskim 8 maja 2012 Rogaliki z nadzieniem 2 kwietnia 2010 Pierogi z ziemniakami i cheddarem 11 maja 2018 1 komentarz Majana 28 sierpnia 2010 - 20:47 Jaki świetny! Mniam,mniam!:) Reply Napisz Komentarz Anuluj Odpowiedź Zapamiętaj moje imię, email oraz adres strony www w przeglądarce, kiedy będę komentować następnym razem.
1 komentarz
Jaki świetny! Mniam,mniam!:)